Awareness
ISBT Awareness for all banking PO,Clerk,IBPS PO,Railway,SSC,IAS,OAS Exams
Q321. |
|
| 1) | Nepal | 2) | Bhutan |
| 3) | Myanmar | 4) | Sri Lanka |
| 5) | None of these | ||
Answer : Bhutan
๐ Click "View Answer" to reveal correct option
View Answer
Q322. |
|
| 1) | Assam | 2) | West Bengal |
| 3) | Tamil Nadu | 4) | Mizoram |
| 5) | None of these | ||
Answer : West Bengal
๐ Click "View Answer" to reveal correct option
View Answer
Q323. |
|
| 1) | 3rd | 2) | 4th |
| 3) | 5th | 4) | 6th |
| 5) | None of these | ||
Answer : 6th
๐ Click "View Answer" to reveal correct option
View Answer
Q324. |
|
| 1) | Radon Launch Vehicle | 2) | Radar Launch Vehicle |
| 3) | Research Launch Vehicle | 4) | Reusable Launch Vehicle |
| 5) | None of these | ||
Answer : Reusable Launch Vehicle
๐ Click "View Answer" to reveal correct option
View Answer
Q325. |
|
| 1) | Germany | 2) | France |
| 3) | Japan | 4) | Finland |
| 5) | None of these | ||
Answer : France
๐ Click "View Answer" to reveal correct option
View Answer
Q326. |
|
| 1) | March 2017 | 2) | March 2018 |
| 3) | March 2019 | 4) | March 2020 |
| 5) | None of these | ||
Answer : March 2017
๐ Click "View Answer" to reveal correct option
View Answer
Q327. |
|
| 1) | Delhi | 2) | Himachal Pradesh |
| 3) | Punjab | 4) | Rajasthan |
| 5) | None of these | ||
Answer : Himachal Pradesh
๐ Click "View Answer" to reveal correct option
View Answer
Q328. |
|
| 1) | 1 million | 2) | 2 million |
| 3) | 3 million | 4) | 4 million |
| 5) | None of these | ||
Answer : 1 million
๐ Click "View Answer" to reveal correct option
View Answer
Q329. |
|
| 1) | Goa | 2) | Puducherry. |
| 3) | Daman & Diu | 4) | Chandigarh |
| 5) | None of these | ||
Answer : Puducherry.
๐ Click "View Answer" to reveal correct option
View Answer
Q330. |
|
| 1) | India | 2) | China |
| 3) | Japan | 4) | Australia |
| 5) | None of these | ||
Answer : China
๐ Click "View Answer" to reveal correct option
View Answer